Bert Kuiper en Dini Holtrop

Bert en Dini team He-as BinnemaOnze passie en enthousiasme willen we graag met u delen.
Even voorstellen: Wij zijn Bert Kuiper en Dini Holtrop,eigenaar van Bloemsierkunst He-as en Binnema. Ons motto is: “We create a feeling! Service en kwaliteit staan bij ons hoog.
Ik, Dini ben in 2014 Nederlands kampioen bloemsierkunst geworden. Dit is het hoogst haalbaar op ons vakgebied. In 2016 ga ik Nederland vertegenwoordigen bij het Europees kampioenschap. Dit wordt gehouden in Italië.
Graag nemen we u mee naar onze vernieuwde webshop ontwikkeld door Dini en haar team, vol beleving en emotie, of neem een kijkje in een van onze winkels. Wij helpen u graag.

Tot ziens, oant sjen, arriverderci!

Sandra Wierda

Sandra team He-as BinnemaIk ben Sandra Wierda. 27 jaar en 11 jaar werkzaam in dit prachtige vak. Alweer meer dan een jaar kunnen jullie me treffen bij  Binnema/he-as. Vind het heerlijk om met vele seizoenbloemen te werken.

Kim van Hes

Kim team He-as BinnemaMijn naam is Kim van Hes ik woon in Echtenerbrug met mijn vriend en dochtertje.

Bloemen zijn mijn grote passie, het effect wat bloemen kunnen hebben op mensen is bijzonder. Ik ben werkzaam bij bloemsierkunst He-as sinds 2009.

In 2012 ben ik cum laude geslaagd voor de opleiding Bloem en Design in Zwolle.

Afgelopen jaar heb ik meegedaan aan de VBW Flowercup, dit is een hoogstaande vakwedstrijd waar ik een finaleplaats heb weten te behalen!

Ik probeer mezelf altijd uit te dagen, te vernieuwen en ben altijd op de hoogte van de laatste trends. Kom bij ons langs voor uniek eigentijds bloemwerk volgens verfijnde vaktechnieken, voor advies of gewoon even kennismaken.

Tot ziens!

Thea Hofman

theaNa de overname van Binnema bloemsierkunst in Sneek waar ik al 16 jaar werkte , sinds januari 2012 medewerkster van Bert en Dini.

Met hun enthousiasme en steeds weer nieuwe (creatieve) ideeën blijft het  een uitdaging om voor hen te werken.

Met veel plezier in mijn werk en in de omgang met elkaar is elke werkdag een leuke, creatieve en bloemrijke dag.

Groet

Thea Hofman – van der Bijl

Arjen Visser

Arjen team He-as BinnemaMijn naam is Arjen Visser en ik kom uit Nijemirdum.

Ik zit in het tweede/derde jaar van de BBL opleiding Bloemist op de Groene Welle in Zwolle.

BBL betekent dat je één dag in de week naar school gaat. De rest van de week werk ik bij He-as en Binnema.

Ik leer dus in de praktijk, en dat lukt zeker bij He-as en Binnema! Ik sta volledig achter de kwaliteit die wij leveren. De goede technieken die ik daar leer en gebruik passen helemaal bij mij en deze bloemenwinkel. Ik hoop dat ik u snel kan helpen in één van onze filialen. Tot ziens!