potten-online, vernieuwde webshop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze vernieuwde website voor het online bestellen van bloempotten, bloembakken en vazen staat online! www.potten-online.nl

Snel en eenvoudig je bloempotten online bestellen. Mooie design bloempotten, plantenbakken en vazen voor binnen en buiten. Exclusieve merken zoals Lechuza, Jura, Art en Vogue, Fiberstone, Artstone enzovoorts. .

Wanneer u op zoek bent naar een bepaald merk of serie bloempotten of u wenst advies op het gebied van bloempotten en plantenbakken dan helpen wij u graag. Bij afname van meerdere bloempotten zijn de prijzen bespreekbaar.
U kunt online uw bestelling plaatsen en indien gewenst nemen wij persoonlijk contact met u op of stuurt u een e-mail via info@potten-online.nl

Potten-Online.nl is toonaangevend wat betreft styling en advies, voor zowel bedrijven als particuliere cliënten. Ons assortiment is zeer uitgebreid en biedt u ruime keus uit kunststof plantenbakken.

Wij zijn leverancier van de gehele Nieuwkoop collectie. Ook producten die niet op onze site getoond worden, maar die u elders  in een winkel of tijdschrift heeft gezien, kunt u bij ons bestellen.
Nieuwsgierig geworden? Kijk eens rond in onze webshop en ervaar hoe onze accessoires uw sfeer kunnen creëren.
Nu in ons assortiment:
Kunststof: Artstone, Fiberstone, Lechuza, Jura, Art en Vogue.
Natuurlijke materialen: Honey, Banana, Kubric, Carrara, Havana.