Aankomende week doen wij met bloemsierkunst He-as uit Heerenveen en Binnema uit Sneek mee aan het nieuwe RTL4-programma ‘De Beste van Nederland’. Met onze twee winkels zijn wij door RTL4 genomineerd als beste bloemist van Friesland en proberen we aankomende zaterdag 4 februari de Friese eer te verdedigen.

In ‘De Beste van Nederland’ nemen elke week verschillende beroepsgroepen uit de twaalf provincies het tegen elkaar op,
waarbij deze week de bloemisten aan de beurt zijn. Vervolgens bepaalt de kijker thuis door hun stem uit te brengen wie de ‘Beste van Nederland’ wordt. Via de poll op debestevannederland.tv 
kunnen je de uitzending nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op je favoriet.

Maar je kunt ook nu al ons helpen de beste bloemist van Nederland te worden door hieronder je stem uit te brengen!

Vorig jaar februari heeft, regerend Nederlands Kampioen bloemsierkunst, Dini Holtrop Nederland en Friesland op de kaart proberen te zetten tijdens het Europees kampioenschap bloemsierkunst in Italië. Nu haalt ze wederom alles uit de kast om de bloemenwinkels HE-AS en Binnema tot de beste van Nederland te laten behoren en daarmee Friesland als de top voor bloemenkunst op de kaart te zetten.

Aankomend zaterdag 4 februari wordt de aflevering waar Dini Holtrop met He-as en Binnema aan deelneemt uitgezonden om 16:30 uitgezonden op RTL4 en herhaald op zondag 5 februari om 11:55. Daarna kan er een week lang gestemd worden via www.debestevannederland.tv en wordt vrijdag 10 februari de winnaar bekend gemaakt.

En bekijk onze nominatie video hieronder:

Spread the love