Bloemenabonnement

Een ongezellig kantoor? Planten brengen sfeer, wij lopen graag samen met U een rondje door Uw bedrijf om de mogelijkheden te bespreken en deze vervolgens keurig voor U te verzorgen. En met een plantenabonnement zorgen wij dat ze er altijd verzorgd bij staan. Een bloemenabonnement: elke week worden de bloemen met vaas en al vervangen zodat U er geen omkijken naar hebt.

U hoeft er alleen maar van te genieten. Er is van alles mogelijk een bloemstuk op de balie, een bloemetje op het bureau, of juist een bloemstuk op de vergadertafel om de boel op te vrolijken.

Een verjaardagsboeketje of het attente lief en leed bloemetje behoort ook tot de mogelijkheden, U hoeft alleen maar te bellen of te faxen en wij verzorgen de rest.


Als speciale service kunnen wij u van dienst zijn bij het decoreren van uw huis of bedrijfspand!
U kunt hiervoor uw eigen materialen gebruiken in combinatie met eventuele aanvullingen van ons. Wij berekenen u slechts de materiaal- en uurkosten. Neemt u voor meer informatie over alle mogelijkheden contact met ons op.

Interieuradvies
Bert Kuiper en Diny Holtrop zijn sfeermakers van de bovenste plank. Beiden staan garant voor persoonlijke aandacht,
advies én een perfecte uitvoering. Kom naar de winkel of kijk rond in de nieuwe webshop ‘Potterie’ met bloembakken en -potten van gerenommeerde designers (www.potten-online.nl). He-as is ook style partner van PTMD (www.ptmd.nl). Kunt u moeilijk tot een keuze komen?
Geen nood, want Bert en Diny adviseren u graag over de inrichting en sfeer van uw huis, tuin of kantoor.

 


 

 

+

Spread the love