header kerst
Het Kerstfeest

Feestdagen waar we met zijn allen ieder jaar weer naar uitkijken. Een paar dagen met je dierbaren zijn, samen in de Kerk het Kerstfeest vieren, genieten van lekker eten, cadeaus geven en ontvangen en leuke spelletjesavonden. Dit is het mooiste aan de winter.

Helaas zal het dit jaar niet gaan zoals we gewend zijn. Momenteel zitten we in een tweede lockdown en ziet het er niet naar uit dat we met de feestdagen met elkaar kunnen zijn. Dit maakt ons allemaal enorm verdrietig en we horen om ons heen ook steeds meer mensen die het erg moeilijk vinden deze tijd alleen door te komen.

Gelukkig kunnen wij van He-as en Binnema u helpen een beetje sfeer en gezelligheid te brengen. We kunnen u adviseren en suggesties doen met onze kennis en producten, om er toch een mooie kerst van te maken.
Lees de ideeën in deze nieuwsbrief!
In ieder geval probeer er met de kerst iets van te maken met elkaar.

Hartelijke groeten,
Bert en Dini, Sandra en team He-as/ Binnema.
winterlodge kerst bij he-as
Mini kerstshow
Heeft u behoefte om zelf in de kerstsfeer te komen? We hebben onze zaak en parkeerplaats omgetoverd in een mini kerstshow waar u op afstand kunt genieten van Mountainlodge-sfeer in onze blokhut. Ons eigen Winter Wonderland!
kerstshow He-as 1
kerstshow 4
kerstshop 5
Cadeautip

Geef uw medewerkers rust en inspiratie door te werken met groen!
Wij hebben een online workshop bedacht, inclusief alle materialen.
Onder leiding van Dini wordt een mooie krans gemaakt. Deze WORKSHOPBOX wordt thuis bezorgd, inclusief een link om Dini in actie te zien. Succes gegarandeerd!
Kerst aankleding op de zaak.

Zoals u van ons weet kleden wij al vele jaren bedrijven met kerst aan in de welbekende He-as sfeer. U kunt mij hier altijd over contacten!
Ook is het mogelijk bij u thuis de kerstversiering aan te brengen op huurbasis. Dit kunt u allemaal met mij doorspreken.
Bert Kuiper (06-42175869}
_MGL2562
minikerstboom
Aankleding werkplek voor uw personeel thuis.

Voor dit anders dan anders jaar hebben we wat leuks bedacht. Een kleine aankleding voor de werkplek thuis: een set van 3 mini kerstboompjes voor naast de computer, zodat ook op de werkplek thuis een beetje kerstsfeer is. (p/s U kunt dit ook cadeau geven.)
set van 3 miniboompjes, hoogte 50 cm, €35,-
whatsapp shopper
Nieuwe service in deze tijden...: Whatsapp shopper op afspraak
Samen zoeken we uw kerstdecoraties uit middels de videobelmogelijkheid zodat het lijkt alsof we naast u in de winkel staan! Persoonlijk advies en service.
Boek online uw afspraak met het He-as of Binnema-personeel voor uw kerstinkopen, veilig en in het comfort van uw huis.

Dit wordt geen kerst zoals alle andere, maar we kunnen het nog steeds speciaal maken door er met de juiste geest naar te leven. We kunnen echter onze huizen versieren en cadeaus kopen voor onze dierbaren en He-as en Binnema’s kerst zelfs van een afstand meemaken.

Voor degenen die niet naar buiten kunnen of voor degenen die erg ver wonen, hebben we de service voor winkelpersoneel op afstand gecreëerd. Maak een afspraak met onze medewerkers die u via een WhatsApp-videogesprek door de collecties kerstversieringen leiden.

Wij begeleiden u en adviseren u over de juiste boom om uit te kiezen en de geschikte verlichting. We leiden je door de verschillende stijlen van decoraties en experimenteren samen met kleurencombinaties en oplossingen. Wij kunnen u adviseren en inspireren met waardevolle cadeau-ideeën.

Zodra dit is gebeurd, hoeft u alleen af te rekenen middels het welbekende “Tikkie” en uw bestelling wordt thuisbezorgd!

Gratis verzendkosten voor bestellingen boven € 50.-

_MGL2663
Met dank aan Johan Brouwer voor de fotografie!!
Tel.nr. Heerenveen: 0513 621 619
E-mail: sales@he-as.nl
Tel.nr. Sneek: 0515 412885
E-mail: info@binnema.nl
Internet: www.he-as.nl
facebook 
MailPoet